Brekurs

Brekurs i Jotunheimen og andre deler av landet.

Våre kurs

Alle (23)    Klatring (10)    Ski og skred (4)    Bre (8)    Isklatring (4)

Våre brekurs

Klatrekompaniet tilbyr mange ulike typer brekurs. Vi holder brekurs Jotunheimen, men også andre steder i landet ved forespørsel og behov. 

Regelmessige brekurs

Klatrekompaniet har stort utvalg av brekurs og utdanner mange på bre. Vi setter opp kursdatoer for kursene slik at det er lett å planlegge og velge kurs som passer for deg. Vi har mange gjennomføringer av de ulike brekursene, så selv om vi utdanner mange har vi kurs med små grupper slik at det er lett å tilpasse kurset til hver enkelt deltager og den induviduelle progresjonen. Vi holder alt fra nybegynnerkurs til å utdanne instruktører og guider på bre.  

Rabbattert utstyr ved deltagelse på brekurs

Klatrekompaniet er distributør av Petzl og Black Diamond, samt ambassadør for Norrøna. Når du deltar på kurs og guidede turer med Klatrekompaniet får du rabbatterte priser på disse produktene når du handler av oss. Ofte sparer man inn hele kursprisen / prisen for guidede turer når man benytter seg av dette tilbudet. Kontakt oss for å få tilbud på dette…

Brekurs og kursdokumentasjon 

Klatrekompaniet har utviklet egne metodedokumenter for alle våre kurs. Dette dokumentet beskriver hva som er gjennomgått på kurset, rikt illustrert med bilder og tekst. Etter kurset får du metodedokumentet tilsendt i PDF format. Kursdeltagere sier det er lettere å komme i gang etter kurset og fortsette læring med metodedokumentet. 

Krav til instruktører under våre brekurs

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber (klatring, bre, skred, ski mm).

Mange av våre instruktører har erfaring fra andre områder som pedagogikk, friluftsveiledning og planlegging og gjennomføring av ekspedisjoner. Dette er med på å sikre at våre kurs, føringer og andre tjenester inneholder god kvalitet.